Escaperummet kommer till er

Ni är på jakt efter en kod till ett kassaskåp och framför er har ni en mystisk gul väska med okänt innehåll – kommer ni att öppna den och anta utmaningen?

Med list och finurlighet tävlar ditt lag i att lösa de uppgifter som finns i väskan för att så fort som möjligt få fram koden till kassaskåpet! Är ni många som ska spela tävlar ni helt enkelt mot varandra i flera lag med flera väskor, snabbast vinner. Det gäller att samarbeta, lösa klurigheter och tänka logiskt, utmaningen lämpar sig lika väl till företagsevent som för möhippor/svensexor eller för kompisgänget!

Väskan är ett mobilt koncept vilket innebär att vi kommer ut till er och genomför aktiviteten just där det passar er, skräddarsydd efter era behov.

Väskan finns att spela både på svenska och engelska och går att anpassa för både mindre och större grupper, allt mellan fem och 50 personer. Utmaningen pågår i ca. 60-90 minuter och våra professionella instruktörer förklarar och guidar er genom hela upplevelsen. Kostnaden är 2500 per väska.

Boka på mail/telefon – tveka inte att höra av er om ni har några frågor! Spelar i en park