Möhippa

En oväntad aktivitet för bruden

Det blir alltid mer spännande om en inte vet vad som väntar. Vi är vana att ta emot möhippor och anstränga oss lite extra för att bruden skall få en minnesvärd dag! Många möhippor som besöker oss väljer att ta in bruden med ögonbindel direkt in i banan - utan att vi riktigt talar om vad som väntar. Plötsligt står hon där med sina bästa vänner, ficklampa i hand och måste lösa problem för att få tag i diamanten innan nattvakten kommer.

Passar alla i gruppen

Våra Escape Rooms är intensiva utmaningar där ni verkligen behöver samarbeta och kommunicera med varandra för att lösa uppgiften. Hos oss blir ingen inlåst, dels av säkerhetsskäl men också för att alla skall känna sig trygga. Våra utmaningar handlar om att ta sig framåt - men på ett roligt sätt som funkar för hela gruppen. Även för den som väntar barn!

Välj rätt utmaning

Det går bara att spela en bana en enda gång, gör man samma utmaning flera gånger så kan man ju liksom lösningarna och då blir det inte så kul. Vi rekommenderar att ni snokar reda på om bruden har kört ett Escape Room hos oss tidigare.

  • Har hon avslöjat en hemlig organisation som skall största världen så har hon spelat “The Last Hand”.
  • Har hon haft ficklampa och brutit sig in i en bank så har hon spelat “Bankinbrottet”.
  • Har hon varit i en sjöbod och letat knopar gömda av Katpen Knop så har hon spleat “Sjöboden”.

Dela upp er i lag och tävla mot varandra - om ni vill

Ett Escape Room blir som allra roligast när det är mellan tre och fem personer per lag. Många delar därför upp sig i flera lag, på så sätt blir det också lättare att se till att ingen får spela en bana hon redan kört. För tävlingssugna går det dela ut poäng som kanske används senare i möhippan.

Praktisk info

  • Tidsåtgång: cirka 60 minuter speltid, hela besöket ungefär 80 minuter.
  • Antal deltagare: 3 -24 personer.
  • Betalning: Sker på plats med kort eller Swish.
  • Pris: ca 375 kr per person, se bokningssystemet för exakt kostnad. Ni betalar bara för de som kommer, om någon får förhinder behöver ni inte betala för den!
  • Bokning: Behöver förbokas, görs online via vårt bokningssystem.
  • Alkohol: Vi säljer inte alkohol, det är tillåtet att servera ett glas efter spelet. Det här är svåra utmaningar och för att ha en rolig upplevelse behöver ni vara ganska nyktra. Boka gärna Escape Room som en av de första aktiviteterna på dagen om ni tänker dricka en del.