Möhippa

En oväntad aktivitet för bruden

Det blir alltid mer spännande när om en inte vet vad som väntar. Vi är vana att ta emot möhippor och anstränga oss lite extra för att hon skall få en minnesvärd dag! Många möhippor som besöker oss väljer att ta in bruden med ögonbindel direkt in i banan - utan att vi riktigt talar om vad som väntar. Plötsligt står hon där med sina bästa vänner, en ficklampa i handen och måste lösa problem för att få tag i diamanten innan nattvakten kommer.

Passar alla i gruppen

Våra Escape Rooms är intensiva utmaningar där ni verkligen behöver samarbeta och kommunicera med varandra för att lösa uppgiften. Hos oss blir ingen inlåst, dels av säkerhetsskäl men också för att alla skall kännas sig trygga. Våra utmaningar handlar om att ta sig framåt - men på ett roligt sätt som funkar för hela gruppen. Även för den som väntar barn!

Välj rätt utmaning

Det går bara att spela en bana en enda gång, gör man samma utmaning flera gånger så kan man ju liksom lösningarna och då blir det inte så kul. Vi rekommenderar att ni snokar reda på om bruden har kört ett Escape Room hos oss tidigare.

 • Har hon varit i en grotta och återställt balansen i universum har hon spelat “The Ancient Mystery”.
 • Har hon avslöjat en hemlig organisation som skall största världen så har hon spelat “The Last Hand”.
 • Har hon haft ficklampa och brutit sig in i en bank så har hon spelat “Bankinbrottet”.

Dela upp er i lag och tävla mot varandra - om ni vill

Ett Escape Room blir som allra roligast när det är mellan tre och fem personer per lag. Många delar därför upp sig i flera lag, på så sätt blir det också lättare att se till att ingen får spela en bana hon redan kört. För tävlingssugna går det dela ut poäng som kanske används senare i möhippan.

Praktisk info

 • Tidsåtgång: cirka 60 minuter speltid, hela besöket ungefär 80 minuter.
 • Antal deltagare: 3 - 28 personer.
 • Betalning: Sker på plats med kort eller Swish.
 • Pris: ca 340 kr per person, se bokningssystemet för exakt kostnad. Ni betalar bara för de som kommer, om någon får förhinder behöver ni inte betala för henne!
 • Bokning: Behöver förbokas, görs online via vårt bokningssystem.
 • Alkohol: Vi säljer inte alkohol, det är tillåtet att servera ett glas efter spelet. Det här är svåra utmaningar och för att ha en rolig upplevelse behöver ni vara ganska nyktra. Boka gärna Escape Room som en av de första aktiviteterna på dagen om ni tänker dricka en del.

Boka online


Använd formuläret ovan för att se tillgänglighet och boka. Ni måste vara minst två spelare

Ni behöver vara minst två spelare

Vi rekomenderar max 5 spelare per spel. Är ni fler kan det bli lite trångt och ge er en sämre upplevelse. Vi rekomenderar att dela upp er i flera lag.

Det går att vara max sju personer i ett spel. Är ni flera måste ni dela upp er i flera lag och göra en bokning per lag.

Det måste vara minst en vuxen i laget.


Arena name

Day start - end.
adults, students and children.The discount code could not be applied:
Price
You save
New price

  Booking OK!

  A confirmation email has been sent to you. No need to print, just show up 🙂